ТОВ «Яндекс.Україна» повідомляє, що на порталі www.yandex.ua запущено безкоштовний інтернет- ресурс для вчителів та учнів «Яндекс.ЗНО». Проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти, підготованих у 2010—2014 роках, та містить 61 тест із усіх 14 предметів, з яких проводиться оцінювання.

Метою ресурсу «Яндекс.ЗНО» (http://zno.yandex.ua) є забезпечення рівних можливостей для якісної підготовки майбутніх абітурієнтів до зовнішнього оцінювання. Вчитель має можливість використовувати тести для тренувального тестування в комп'ютерному класі або просто роздрукувавши потрібну кількість варіантів.

Для контролю успішності на ресурсі передбачено розділ «Мої учні», де педагог зможе оцінити динаміку результатів тестування кожного учня окремо. Учитель отримає докладний звіт: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на які питання було допущено помилки, скільки балів набрав би учень на реальному тестуванні. За результатами такого оцінювання педагог може скорегувати процес підготування, приділяючи увагу питанням, засвоєним гірше.

Кiлькiсть переглядiв: 804

Коментарi